Ωράριο

Το ωράριο του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου είναι:

Τρίτη και Πέμπτη 10:30 - 12:30

Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00 - 20:

 

Εκστρατεία συγκέντρωσης φαρμάκων 

fulladio farmaka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

«Μετάδοση ασθενειών ή σθένους;»

Ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της παρουσίασης ενός συγκεκριμένου σχεδιασμού από το αρμόδιο υπουργείο και την τοπική αυτοδιοίκηση, η υλοποίηση ενός ειλικρινούς διαλόγου με τους πολίτες και η εξέλιξη των αναγκαίων βημάτων προετοιμασίας των επαγγελματιών που θα κληθούν στη διαχείριση πτυχών της φιλοξενίας των θυμάτων του πολέμου εκκρεμεί ακόμα.

Περισσότερα...

ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ
Πρώτη θεματική «Παιδικοί εμβολιασμοί»

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Αλληλεγγύης Χανίων με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διεθνής Ιατρική - Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και με τη στήριξη του ΔΟΚΟΙΠΠ Δήμου Χανίων, ξεκινά σειρά διαλέξεων με θεματικές,

afisa dialekseis1

Περισσότερα...

Σεμινάριο και ανοιχτή εκδήλωση για τη «Διαχείριση Κρίσεων Υγείας»

Αυτόν το Φεβρουάριο, το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων (ΚΙΦΑΧ) συμπληρώνει τρία χρόνια λειτουργίας. Τρία χρόνια, στα οποία οι αιτίες και οι ανάγκες που προκάλεσαν τη δημιουργία του δεν έχουν εκλείψει. Η οικονομική και ανθρωπιστική κρίση εντείνονται, η ροή ανασφάλιστων, άπορων και ανέργων αυξάνεται, το ίδιο και η προσφυγική ροή, των ξεριζωμένων των πολέμων. Εξίσου, όμως, αυξάνεται και η εθελοντική συμμετοχή γιατρών και εθελοντών που πλαισιώνουν τη λειτουργία του ΚΙΦΑΧ.Αυτήν την επέτειο, το ΚΙΦΑΧ αποφάσισε να την σηματοδοτήσει με τη διενέργεια σεμιναρίουκαι ανοιχτής εκδήλωσης, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο «Διεθνής Ιατρική - Διαχείριση Κρίσεων Υγείας».

Περισσότερα...

Θεατρική παράσταση για παιδιά

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Κοινωνικών Ιατρείων ανά την Ελλάδα και της ανάδειξης της πολυποίκιλης δράσης που αναπτύσσουν οι εθελοντές τους, το ΚΙΦΑΧ παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους, «Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν» του Γ. Βήχα.

afisa theatrikh

 

Περισσότερα...