Ωράριο

Το ωράριο του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου είναι:

Τρίτη και Πέμπτη 10:30 - 12:30

Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00 - 20:

 

Εκστρατεία συγκέντρωσης φαρμάκων 

fulladio farmaka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΡΑΣΕΙΣ

Εκστρατεία συγκέντρωσης φαρμάκων

Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων (ΚΙΦΑΧ) στελεχωμένο από ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εθελοντών γιατρών, φαρμακοποιών, θεραπευτών και πολιτών, παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους, άπορους, άνεργους.

fulladio farmaka

Στα τρία χρόνια της λειτουργίας μας, η ροή ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας συνεχώς αυξάνεται, τα περιστατικά που εξυπηρετούνται πολλαπλασιάζονται, οι ανάγκες μεγαλώνουν. Είναι, λοιπόν, σημαντική κάθε προσφορά, κάθε συμμετοχή στην έμπρακτη αλληλεγγύη που έχει ανάγκη το κοινωνικό σύνολο, ο καθένας από εμάς.

Είτε είσαι υγειονομικός είτε όχι, μπορείς να προσφέρεις στο ΚΙΦΑΧ διαθέτοντας λίγο από το χρόνο σου. Επίσης, εάν έχεις φάρμακα που δεν χρησιμοποιείς και δεν έχει περάσει η ημερομηνία λήξης τους είναι σημαντικό να επιλέξεις να τα προσφέρεις στο ΚΙΦΑΧ. Κάποιος συμπολίτης μας τα χρειάζεται άμεσα και δεν μπορεί να τα πάρει.

Ας ανταποκριθούμε όλοι σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης, γιατί η προσφορά ενός φαρμάκου μπορεί να καταπολεμήσει περισσότερες από μία ασθένειες.